0 0
Saramura de peste

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

3 bucati peste sarat ( caras ) marime potrivita
1 bucata ardei gras
1 bucata ardei iute rosu
1 bucata ardei iute galben
10 bucati rosii mici (cherry)
5 catei usturoi
1/2 legatura patrunjel verde
1 crenguta cimbru proaspat
2 linguri ulei
1 lingura otet
dupa gust sare si piper

Saramura de peste

Ingredient principal:

O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de gustoasa!

  • 1 ora si 40 minute
  • 3 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

Peste sarat = minim 3 ore la sare.

Ungem cu putin ulei pestele si il frigem bine pe ambele parti.

Am folosit Set pentru Gratar BALLARINI , va recomand cu incredere !!!

saramura de peste 3

Cand pestele este gata il scoatem cu grija intr-o tava (o alegeti in functie de marimea pestilor) inalta.

Punem pe gratar ardeiul gras si rosiile. Le intoarcem pana se coc bine.

saramura de peste 2

Le lasam sa se racesca putin si le decojim . Taiem ardeiul in bucati potrivite.

Intr-o cratita punem 700 ml apa la fiert, dupa primul clocot adaugam otetul , ardeiul iute (rosu si galben) taiat felii si cateii de usturoi maruntiti.

Se ia de pe foc , se adauga verdeata maruntita, ardeiul si rosiile coapte + piper si sare dupa gust.

saramura de peste 1

Compozitia obtinuta se toarna peste carasul fript. Pestele trebuie acoperit complet cu lichid si se lasa 20 minute „la odihna”.

Se serveste cu mamaliguta  si mujdei (cine doreste).

Pofta Buna!

 

Maria

pilaf de orez cu morcov
inapoi
Pilaf de orez cu morcov
gogosi de post
inainte
Gogosi

Lasa un comentariu