0 0
Salata de boeuf

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

500 gr piept de pui fiert
800 gr cartofi fierti
2 bucati morcov fiert
4 bucati castraveti la otet
4 bucati gogosar la otet
50 gr mazare fiarta
3 bucati rosii mici
1 lingurita mustar
2 linguri pline + 1 lingurita pentru decor maioneza
dupa gust sare
cateva fire - pentru decor patrunjel verde

Salata de boeuf

Ingredient principal:

Cea mai buna salata de legume cu maioneza!
Ideala pentru formarea aperitivelor si nelipsita de la mesele in familie !

  • 1 ora si 10 minute
  • 6 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

  1. Cartofii , morcovii, pieptul de pui se taie cubulete.
  2. Castravetii si gogosarul se taie marunt apoi se pun intr-o sita la scurs .
  3. Maioneza se amesteca cu mustar.
  4. Intr-un bol mai mare se pun ingredientele de mai sus, mazarea , sare dupa gust si amestecam.
  5. Compozitia formata se pune intr-un bol , adaugam maioneza (lingurita) si intindem pe toata suprafata in mod uniform.
  6. Rosiile le taiem pe jumatate si decoram salata.
  7. Le decoram cu maioneza si frunze de patrunjel verde.
Se serveste rece.
Pofta Buna!

N66282

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Maria

inapoi
Ghiveci de legume
inainte
Varza dulce cu ardei

Lasa un comentariu