0 0
Rosii cu ardei pentru ciorbe

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

1,2 kg ardei gogosar fara seminte si cotor
6 kg rosii decojite
dupa gust sare neiodata

Rosii cu ardei pentru ciorbe

Ingredient principal:

Iarna prepar ciorbele cu acesta conserva , sunt extrem de gustoase! Rosiile si ardeiul au gustul proaspat .

  • 2 ore
  • 11 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

Taiem rosiile decojite  pe jumatate apoi  le trecem prin apa pentru a indeparta semintele.

Le taiem  cuburi impreuna cu ardeiul ,  se pun intr-un vas mai mare si presaram sare , dupa gust (o idee mai sarat).

rosii cu ardei pentru ciorbe 1

Le amestecam usor si le lasam  20 minute.

Se pun la borcane , apoi turnam  zeama  cat sa le acopere si sa nu depaseasca filetul.

Inchidem ermetic cu capace si le sterilizam cca  30 minute,  in baie de apa.

Dupa fierbere se acopera vasul ( in care am sterilizat borcanele) si se lasa pana ce apa se raceste complet.

Am obtinut 11 borcane / 800 gr.

Salvează

Maria

inapoi
Gogosari in otet
inainte
Zacusca cu vinete si ardei

Lasa un comentariu