0 0
Pulpe de pui cu ceapa , lapte si cartofi

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

2 bucati pulpe de pui cu spate
2 bucati ceapa
200 ml lapte
3 linguri ulei
15 bucati cartofi mici
dupa gust sare si piper
1/2 legatura patrunjel

Pulpe de pui cu ceapa , lapte si cartofi

Ingredient principal:

Carne frageda , cartofi pufosi si sos delicios !

  • 50 minute
  • 3 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

Portionam pulpele de pui in bucati potrivite.

Curatim de coaja cartofii apoi se pun intr-un bol cu apa.

Ceapa se curata si se da pe razatoare.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si calim ceapa cca 1 minut, amestecand periodic.

Adaugam carnea si amestecam. Acoperim tigaia si se lasa pe foc cca 5 minute.

Intr-un vas termorezistent punem carnea cu sosul format , cartofii,  laptele , sare si piper dupa gust.

pulpe-cu-ceapa-lapte-si-cartofi-1

Introducem in cuptorul preincalzit la 180 C pentru 30 minute.

pulpe-cu-ceapa-lapte-si-cartofi

Se serveste cu patrunjel proaspat maruntit si  salata de cruditati.

Pofta Buna!

Salvează

Maria

inapoi
Chiftele de vita la cuptor
inainte
Mancare de conopida

Lasa un comentariu