1 0
Pui la ceaun

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

1 bucata ~ 1,300 kg pui
100 ml ulei
150 ml apa
1 capatana usturoi
dupa gust sare

Pui la ceaun

Ingredient principal:

Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid!

  • 50 minute
  • 4 Portii
  • Usor

Ingrediente

Instructiuni

Puiul  se spala  si se taie in bucati potrivite.

Se presara cu sare si se lasa minim 30 minute.

Intr-un tuci se incinge uleiul si se adauga carnea.

pui la ceaun (2)

Se lasa sa se prajeasca usor (la foc mic) si amestecam  periodic- cca 30 minute.

Adaugam apa , acoperim tuciul cu un capac si se mai lasa pe foc cca 10 minute.

pui la ceaun (1)

Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Cumpara Online Ceaun traditional OTI pentru gatit in exterior, Fonta

Ceaun traditional OTI pentru gatit in exterior, Fonta, 9l

Salvează

Salvează

Maria

inapoi
Salata de vinete cu maioneza
inainte
Mancare de linte

Lasa un comentariu