0 0
Pilaf de orez cu morcov

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

1 cana orez bob rotund capacitate cana 350 ml
4 cani apa calda capacitate cana 350 ml
2 bucati morcov
1bucata ceapa
dupa gust sare si piper
3 linguri ulei
1/2 legatura patrunjel verde

Pilaf de orez cu morcov

Ingredient principal:

O mancare rapida , ieftina si extrem de gustoasa! Garnitura perfecta pentru o friptura la cuptor.

  • 40 minute
  • 3 Portii
  • Usor

Ingrediente

Instructiuni

Ceapa se taie marunt iar morcovul se razuie.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins ,  adaugam ceapa, morcovul si le calim cca 5  minute ( la foc mediu) .
pilaf de orez cu morcov 1

Adaugam orezul spalat, amestecam si se lasa la calit maxim 1 minut.
Se adauga apa calda  , sare si piper dupa gust apoi se continua fierberea  , cca 20 -25 minute , pana apa scade si bobul de orez este fiert.
pilaf de orez cu morcov 2

Se serveste cu patrunjel verde taiat marunt.

Pofta Buna!

Salvează

Maria

inapoi
Salata de ceapa rosie coapta
inainte
Saramura de peste

Lasa un comentariu