0 0
Piept de pui la gratar

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

1 bucata piept de pui dezosat
1/2 lingurita ulei
dupa gust sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat

Piept de pui la gratar

Ingredient principal:

Cel mai bun piept de pui la gratar - fraged si gustos !

  • 3 Portii
  • Usor

Ingrediente

Instructiuni

Pieptul de pui se feliaza , se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

piept-de-pui-la-gratar-1

Se pune pe o farfurie, se acopera cu folie alimentara si se pune la frigider pentru minim 2-3 ore.

Se scoate de la rece , se  lasa sa ajunga la temperatura camerei apoi se pune pe gratarul incins.

piept-de-pui-la-gratar-2

Il frigem (la foc potrivit) pe ambele parti , cca 15 minute.

Am folosit Set pentru Gratar BALLARINI , va recomand cu incredere !!!

Pofta Buna!

Maria

inapoi
Prajitura pufoasa cu mere
inainte
Zacusca cu ciuperci si ardei

Lasa un comentariu