1 0
Peste cu lamaie in sos de rosii

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

4 bucati peste macrou
4 linguri ulei
1 bucata lamaie
4 bucati rosii (pulpa pasata)
dupa gust piper si sare
150 ml apa
1 lingurita amidon
2-3 fire patrunjel
1 bucata ceapa rosie

Peste cu lamaie in sos de rosii

Ingredient principal:

Peste cu lamaie in sos de rosii, ce poate fi mai bun ?
Ideal pentru masa de pranz sau cina !

  • 1 ora
  • 4 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

Pestele se spala, se curata de intestine si se portioneaza in bucati potrivite.

Lamaia se taie felii subtiri si se introduce in fiecare bucata de peste.

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei timp de 2-3 minute.

Adaugam pulpa de rosii si se continua fierberea maxim 10 minute.

Sosul obtinut se amesteca cu amidonul dizolvat in apa.

Adaugam sare , piper dupa gust apoi  il turnam intr-o tava.

peste

Asezam bucatile de peste in sos si introducem tava in cuptorul preincalzit  ( la 160C ) pentru 25-30 min.

Se presara cu patrunjel maruntit  si se serveste.

Pofta Buna!

Cumpara Online Tava cuptor antiaderenta dreptunghiulara Fest Magic, 26 x 34 cm

Tava cuptor antiaderenta dreptunghiulara

Salvează

Maria

mancare de mazare cu carne
inapoi
Mancare de mazare cu carne
sos de rosii cu ardei
inainte
Sos de rosii cu ardei

Lasa un comentariu