0 0
Iahnie de dovlecei

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

3 bucati dovlecei marime potrivita
2 bucati ceapa
4 bucati rosii
100 ml ulei
dupa gust piper, sare
2 fire cimbru proaspat
1/2 legatura patrunjel
200 ml apa

Iahnie de dovlecei

Ingredient principal:

Mancare de dovlecei , o reteta usoara , ieftina si extrem de gustoasa! Este sezonul dovleceilor , profitati din plin de aceste legume !

  • 1 ora
  • 4 Portii
  • Usor

Ingrediente

Instructiuni

  • Spalam bine legumele.
  • Dovleceii se curata de coaja si ii taiem cubulete.
  • Ceapa se curata de foi si se taie marunt.
  • Rosiile se curata de pielita si le taiem felii.
  • Intr-o tigaie punem 1/2 din cantitatea de ulei la incins.
  • Adaugam dovleceii si amestecam periodic, ii tinem pe foc maxim 5-8 minute.

iahnie de dovlecei 1

  • Intr-o cratita punem restul de ulei la incins , adaugam ceapa si amestecam.
  • O lasam sa se caleasca pana devine sticloasa apoi adaugam rosiile si apa.
  • Lasam sa fiarba la foc mic , cca 5 minute apoi adaugam dovleceii.

iahnie de dovlecei 2

  • Se adauga sare , piper dupa gust si se continua fierberea pana dovleceii sunt bine fierti iar sosul a scazut , cca 20 min (foc mic).
  • Se adauga verdeata (cimbru, patrunjel) toacata si se ia de pe foc.
  • Se serveste calda su rece.

Pofta Buna!

Cumpara Online Cratita fonta Heinner cu capac, 21.5 x 10.9 cm, 3 l

Cratita fonta Heinner cu capac

Salvează

Maria

inapoi
Sos Caramel
inainte
Salata de icre

Lasa un comentariu