0 0
Friptura de miel cu cartofi noi

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

1 kg carne de miel coasta si pulpa
80 ml ulei
100 ml apa
4 catei usturoi
1 varf de lingurita cimbru uscat
dupa gust piper si sare
1/2 lingurita boia de ardei dulce

Friptura de miel cu cartofi noi

Ingredient principal:

Friptura frageda de miel cu o garnitura delicioasa de cartofi noi!

  • 8 ore
  • 4 Portii
  • Dificil

Ingrediente

Instructiuni

Cartofii noi  se spala bine si ii taiem pe jumatate.

Carnea de miel se spala bine cu apa rece apoi se aseaza intr-o tava.

Intr-un bol adaugam : usturoiul  zdrobit, ulei, piper, sare  si  cimbru.

Adaugam apa , boia de ardei dulce si amestecam energic cu un tel .

Tturnam compozitia peste carnea de miel , acoperim tava cu folie alimentara  si lasam carnea sa se marineze peste noapte sau minim 6 ore (la frigider).

Se introduce la cuptor pentru 40 de minute ~ 200C .

Adaugam cartofii langa friptura , acoperim cu folie si se introduce tava din nou la cuptor (pentru 15 min).

Indepartam folia si  mai lasam friptura la cuptor cca 20 min sa se rumeneasca.

Friptura de miel  se serveste calda.

Pofta Buna!

Cumpara Online Serviciu de masa Kring Sarah, Portelan Superalb, 60 piese

Serviciu de masa Kring Sarah, Portelan Superalb, 60 piese

Salvează

Maria

inapoi
Castraveti murati la soare
inainte
Varza cu ciolan

Lasa un comentariu