0 0
Conopida la otet

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

3,6 kg conopida
otet
zahar
sare
1 bucata sfecla rosie

Conopida la otet

Ingredient principal:

Buchetele delicioase si colorate ! Perfecte langa friptura !

  • 1 ora
  • 10 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

Conopida se desface in buchetele si se tine pentru 30 minute in apa rece cu sare (1 lingura plina).

Sfecla se curata de coaja si se taie felii.

La fiecare borcan adaugam : 70 ml otet + 15 gr sare+60 gr zahar .

Amestecam bine cu o lingura din lemn , adaugam conopida , o felie de sfecla rosie si apa  cat cuprinde.

conopida-la-otet-1

Inchidem ermetic borcanele cu capace si le punem in Bain-Marie pentru 15 minute ( de cand apa incepe sa clocoteasca).

Se scot cu grija pe un blat si verificam capacele sa fie inchise bine.

Se impaturesc cu servete de bucatarie.

conopida-la-otet-reteta

Le lasam pana a doua zi apoi le punem la camara.

Se poate consuma dupa 20 zile.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Maria

inapoi
Mancare de conopida
inainte
Prajitura pufoasa cu mere

Lasa un comentariu