1 0
Ciorba de peste

Recomanda pe retelele de socializare:

Copiaza linkul si trimite-l unui prieten

Ingrediente

800 gr peste (caras) sarat
1 bucata ceapa
1 bucata morcov
1/4 bucata telina
4 bucati rosii decojite marime potrivita
1 bucata ardei rosu (gras sau gogosar)
2 bucati cartofi
dupa gust sare
2 linguri ulei
1/2 legatura patrunjel proaspat
2 l apa

Ciorba de peste

Ingredient principal:

Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos !

  • 55 minute
  • 6 Portii
  • Mediu

Ingrediente

Instructiuni

Pestele se portioneaza in bucati potrivite.

Spalam bine legumele  apoi le taiem cubulete (ceapa, morcovul, telina, cartofii, ardeiul ).

Rosiile decojite le taiem felii si indepartam semintele.

Intr-o oala se pune uleiul la incins ,  adaugam ceapa, morcovul, telina si ardeiul.

Le lasam sa se caleasca 3-4 minute  si  adaugam apa fierbinte.

Se continua fierberea la foc mic pana legumele sunt aproape fierte.

Adaugam cartofii , rosiile si pestele apoi potrivim de sare.

Se mai lasa la fiert cca 10 -12 minute apoi adaugam patrunjelul taiat marunt.

Se serveste calda  cu smantana si ardei iute.

Pofta Buna!

Maria

budinca de branza reteta
inapoi
Budinca de paste cu branza
ardei copt intreg
inainte
Salata de ardei copti intregi

Lasa un comentariu