Castraveti in otet

Castraveti in otet
Ingrediente:

3 kg castraveti
600 ml otet
50 gr sare
450 gr zahar
3 bucati morcovi
2 bucati ceapa
marar
~ 2 l apa

Timp preparare

1 ora si 30 minute.

5/5 - (124 votes)

Castraveti in otet, crocanti si deliciosi. Reteta Castraveti in otet este simpla, rapida si delicioasa.

In fiecare borcan adaugam marar, rondele de morcov si felii de ceapa.

Castraveti in otet

Asezam castravetii cat mai bine in borcan.

Asezam   marar, felii de ceapa si rondele de morcov.

Intr-un vas amestecam : otetul, sarea, zaharul si apa.

Cand sarea si zaharul s-au dizolvat turnam compozitia peste castraveti.

Inchidem borcanele cu capace si punem la bain-marie, intr-o cratita mare (baza acoperita cu un servet de bucatarie).

De la primul clocot, mai lasam borcanele  15 minute.

Dupa bain-marie verificam fiecare borcan.

Le scoatem din apa si incercam sa inchidem capacul (cu protectie la maini ).

Asezam borcanele pe un servet de bucatarie si le lasam sa se racesca complet.

Le pastram in camara.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *