Castraveti in otet, crocanti si deliciosi. Reteta Castraveti in otet este simpla, rapida si delicioasa.
In fiecare borcan adaugam marar, rondele de morcov si felii de ceapa.
Asezam castravetii cat mai bine in borcan.
Asezam marar, felii de ceapa si rondele de morcov.
Intr-un vas amestecam : otetul, sarea, zaharul si apa.
Cand sarea si zaharul s-au dizolvat turnam compozitia peste castraveti.
Inchidem borcanele cu capace si punem la bain-marie, intr-o cratita mare (baza acoperita cu un servet de bucatarie).
De la primul clocot, mai lasam borcanele 15 minute.
Dupa bain-marie verificam fiecare borcan.
Le scoatem din apa si incercam sa inchidem capacul (cu protectie la maini ).
Asezam borcanele pe un servet de bucatarie si le lasam sa se racesca complet.
Le pastram in camara.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează